وزارت راه برای تسهیل سفر زائرین حسینی چه کرد؟-راهبرد معاصر

وزارت راه برای تسهیل سفر زائرین حسینی چه کرد؟

محمد اسلامی ظهر امروز با حضور در پایانه مرزی مهران به تشریح کارنامه وزارتخانه تحت امرش در قبال خدمات ارائه شده به زائرین حسینی پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۲۵ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 17
کد خبر: ۲۵۲۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ زیارت اربعین حسینی در عراق یکی از با شکوه ترین تجمع های معنوی در کره زمین است که معمولا میلیون ها انسان از داخل و خارج عراق در آن شرکت می کنند و در بین زائران خارجی، جمهوری اسلامی ایران بیشترین حضور را دارد.

 

پیش‌بینی می‌شود در ایام اربعین امسال ۷۰ درصد از مجموع زائران مرز مهران را برای بازگشت به میهن انتخاب کنند، هم اکنون در کنار خروج زائران به کشور عراق، موج بازگشت زائران نیز از مرز مهران آغاز شده است.

 

محمد اسلامی روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از پایانه مرزی مهران و در پاسخ به پرسش خبرنگار افزود: امسال از ماه‌ها قبل برنامه‌ریزی‌های خوب و منسجمی برای ارایه خدمات بهتر در حوزه‌های حمل و نقل زمینی، ریلی، هوایی و توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل به زائران اربعین حسینی اندیشیده شد که این برنامه تاکنون موفقیت‌آمیز بوده و به خوبی پیش می‌رود.

 

وی با اشاره به پیش‌بینی‌ها مبنی بر تردد ۳ میلیون زائر اربعین حسینی به کشور عراق اظهار داشت: بر همین اساس در توسعه پایانه‌های مرزهای چهارگانه کشور وارد عمل شده و گیت‌های عبور و ثبت مهر گذرنامه‌ها را افزایش دادیم.

 

اسلامی اضافه کرد: همچنین با اقدامات فوری نسبت به افزایش دو برابری تعداد پارکینگ های مرزی اقدام کرده و پایانه های اتوبوسرانی را نیز زیاد کردیم تا مردم با مشکلی از این بابت مواجه نشوند.

 

وی ادامه داد: در حوزه زیرساخت ها و جاده های مواصلاتی در چذابه، شلمچه و مهران احداث باندهای دوم را تصویب و اجرا کردیم و امروز اگر از ایلام به سمت مهران حرکت کنیم از جاده ۱۰۲ کیلومتری تا مرز فقط ۹ کیلومتر تعریض نشده که البته این میزان نیز ایمن سازی شده است.

 

اسلامی با بیان اینکه جهت جابجایی مردم به مرزهای و بالعکس ابتدا هشت هزار دستگاه اتوبوس پیش بینی کرده بودیم، اظهار داشت: چون ۶۰ درصد زائران با وسایل نقلیه شخصی اقدام به سفر کردند و تنها ۴۰ درصد نیازمند اتوبوس هستند، برنامه ریزی برای افزایش سه هزار دستگاه دیگر در زمان بازگشت زائران را انجام دادیم.

 

وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: هم اکنون حداقل سه هزار دستگاه اتوبوس برای نقل و انتقال زائران در پایانه های مرزهای ۴ گانه کشور مستقر است تا نسبت به انتقال مردم به شهرهای خود اقدام کنند.

 

وی به اقدامات این مجموعه در حمل و نقل ریلی نیز اشاره کرد و گفت: پارسال ۳۰ رام قطار برای انتقال زائران ایرانی به مرزهای کشور و شهرهای نزدیک تدارک دیده شده بود که امسال این رقم به ۷۰ رام قطار افزایش پپدا کرد.

 

اسلامی ادامه داد: هم اکنون خدمات دهی راه آهن کشور از دورترین نقطه یعنی زاهدان به شلمچه و کرمانشاه انجام می شود و افزون بر ۱۵۰ هزار نفر از مردم کشور از طریق خط آهن به این سفر زیارتی رفته اند و در حال حاضر خط آهن جمهوری اسلامی ایران در شهرهای اهواز، کرمانشاه، اندیمشک، همدان و خرمشهر برقرار است.

 

وی یادآور شد: همه سعی و تلاش خود را بکار گرفته ایم تا سفر زائران عتبات عالیات در مراسم اربعین حسینی به بهترین شیوه ممکن و در نهایت سلامت و امنیت انجام شود لذا از زائران نیز درخواست داریم با کمی صبر و حوصله خدمتگزاران خود را در خدمات رسانی مطلوب کمک کنند.

 

بنابر اعلام رئیس ستاد مرکزی اربعین بیش از ۶۰ درصد از مجموع زائران اربعین امسال از مرز بین‌المللی مهران تردد داشته‌اند.

 

شهرستان مرزی مهران در ۸۵ کیلومتری جنوب غربی ایلام با داشتن مرز بین‌المللی از معابر اصلی و مهم تردد خودروهای شخصی، کامیون های حامل کالاهای صادراتی و خودروهای حامل زائران عتبات عالیات است.

ارسال نظر
آخرین اخبار